Deze test website is nog niet geschikt gemaakt voor kleine schermen. Graag op een groot scherm bekijken.

Scholen

Voorlichting op school

Bewust van mondhygiëne en tandarts

Hap klaar voor de start! Is een scholenproject voor kinderen van 4 tot 6 jaar met als doel de mondgezondheid te verbeteren.

Naast het behandelen van kinderen in onze praktijk, geven we ook voorlichting op scholen. We vinden het belangrijk om kinderen al op jonge leeftijd bewust te maken van het belang van goede mondhygiëne en de rol die de tandarts daarin speelt.

Tijdens onze voorlichtingen maken we gebruik van visuele hulpmiddelen, spelletjes en praktische demonstraties om de aandacht van de kinderen te trekken en hun interesse te wekken. We leggen op een begrijpelijke en vriendelijke manier uit hoe ze hun tanden moeten poetsen, wat gezonde voedingskeuzes zijn en waarom regelmatige tandartscontroles belangrijk zijn.

Kindertandarts Deventer Colmschate
Kindertandarts Deventer Colmschate

Bevorderen van positieve ervaringen

Ons team is ervaren in het omgaan met kinderen en weten hoe ze een veilige en ondersteunende omgeving kunnen creëren. We streven ernaar om kinderen op hun gemak te stellen en eventuele angsten of zorgen weg te nemen. Ons doel is om positieve tandheelkundige ervaringen te bevorderen, zodat kinderen gemotiveerd worden om goed voor hun tanden te zorgen.

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze voorlichtingsprogramma's op scholen. We staan klaar om samen te werken en een bezoek te plannen om de mondgezondheid van de kinderen in uw school te bevorderen. Samen kunnen we een verschil maken en kinderen helpen om een gezonde glimlach te behouden voor het leven!

Voor meer informatie kunt u ons bellen op 0570 - 799058, of een email sturen naar info@kindertandheelkundedeventer.nl